T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / FETHİYE - Karaçulha Ortaokulu

Kadromuzda Değişiklikler

              Okulumuz kadrosunda değişiklikler olmuştur. Yedi yıldır okulumuz müdürlük görevini sürdüren Yusuf Göksal ve müdür yardımcımız Fatih Tümen görev süreleri dolmak üzere okulumuzdaki görevlerinden ayrılmışlardır. Yusuf Göksal Çatalarık İlkokulu ve Ortaokulu müdürlüğüne, Fatih Tümen Karaçulha Şehit Mustafa Gökdal İlkokulu müdür yardımcılığı görevine atanmışlar olup, yöneticilerimize okulumuza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

              Okulumuz Din Kültürü Öğretmeni Gıyasettin Barut ve Görsel Sanatlar öğretmeni Ahmet Sarman tayin olmak üzere okulumuzdaki görevlerinden ayrılmışlardır. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

               Okulumuz müdürlüğüne daha önce Karagedik İlkokulu-Ortaokulu müdürlüğü görevini ve aynı zamanda Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini gerçekleştiren İlkay ŞUMUR, Çamköy Ortaokulu müdür yardımcılığını gerçekleştiren Mahmut CAN okulumuz müdür yardımcılığı görevine getirilmişlerdir. Okul müdürümuz İlkay Şumur Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini halen sürdürdüğü için okulumuz müdür yardımcısı Mahmut Can okul müdürlüğü görevini yürütecektir. İlkay Şumur ve Mahmut Can' a hoşgeldiniz diyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

 02-08-202302-08-2023

02-08-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.08.2023 - Güncelleme: 06.08.2023 22:09 - Görüntülenme: 85
  Beğen | 0  kişi beğendi