MUĞLA / FETHİYE - Karaçulha Ortaokulu

Karaçulha Ortaokulu

Karaçulha Mahallesi Osman Efendi Cad. No 24 Fethiye/MUĞLA
Vizyon
Öğrenciyi merkez alarak eğitim öğretim faaliyetlerinde bulunan, faaliyetlerinde zaman ve mekanı sınırlamayan, değişim ve gelişime açık öncü bir eğitim kurumu olmak
Misyon
Yaşama amacını ve tarihsel geçmişini bilerek geleceğini planlayabilen, kişilikli ve diğer gam insanın yetişmesi için uygun okul ortamı hazırlamak
Başarılar
Spor müsabakalarında nice dereceler. Fen Lisesi Ve Anadolu Lisesi Kapsamındaki Liseleri kazanan öğrencilerimiz. Ama en önemli kazancımız,insan olma erdem ve sorumluluğunu kazanan öğrenciler.
Saatler
Okulumuz normal eğitim yapmakta olup giriş-çıkış saatleri şöyledir: Giriş:09.00 Çıkış:15.20
Okulumuz Karaçulha-Fethiye dolmuş güzergahındadır.
Okulumuza öğrencilerin taşınmasını sağlayan özel servisler mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Karaçulha Mahallesinde bulunmakta olup, mahalle sakinlerinin çoğunluğu tarım ve seracılıkla uğraşmaktadır. Dolmuş ile 15 dakikada şehir merkezine ulaşımın sağlandığı mahallemizde kiralık evler bulunabilmekte, kira fiyatları 3000 TL ile 5000 TL arasında değişmektedir. Manzarası, doğası ve temiz havasıyla Fethiye´ nin güzel bir yerleşim yeridir.
Muğla :138 km. Fethiye :9 km.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda en çok ilgi gören sportif etkinlikler voleybol ve krostur. Bunun yanı sıra Sağlık Bakanlığı tarafından okulumuza verilen bisikletler ile bu yönde sportif faaliyetler yapılabilmektedir.
Okulumuz TÜBİTAK Fuarlarına katılım göstermektedir.
Okulumuz çeşitli branşlarda projeler geliştirmektedir.